Het pad van de ziel…

Het pad van de ziel is een avontuur. Het vraagt moed, overgave en vertrouwen. Het opnieuw ont-dekken en
her-inneren wie je in essentie bent is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven!

Mijn overtuiging is dat jij zelf alle antwoorden, inzichten, gaven en wijsheid in je draagt die jouw leven magisch maken. Jij bevat de sleutel tot jouw eigen potentieel.

Deze cursus heeft als doel dit in jou te activeren én helpt jou deze transformatie door te maken in de dagelijkse praktijk.

Ontwaken & de grote overgang op aarde..

Leren vertrouwen op grotere kracht

Het proces van innerlijk ontwaken is niet iets dat in één keer klaar is. Het is een magische en diepe reis wat door meerdere lagen heen gaat. Steeds meer leren we vertrouwen op een grotere kracht die door ons heen werkt. Dat we onderdeel zijn van iets veel groters en daar diep mee verbonden zijn.

Souvereiniteit terug claimen

Ons ego mag zijn angstige hechting leren loslaten. Onze ziels-essentie laat ons ervaren dat het veilig is om te vertrouwen. Om lief te hebben. Om te genieten van het leven. We gaan ervaren dat het leven er voor ons is. We claimen onze eigen soevereiniteit weer terug en creëren met elkaar het leven zoals het bedoeld is.

Gouden tijdperk

Vanuit liefde, samenwerking, verbinding, vreugde en flow. Dát is het Gouden Tijdperk, die we nu met elkaar inluiden. Het innerlijke werk dat jij nu doet draagt daar aan bij. Je zuivert niet alleen voor jezelf, maar je zuivert voor de hele familielijn én voor het collectief. Ieder draagt zijn steentje bij (bewust of onbewust) aan de grote overgang die nu plaatsvindt op aarde.