We staan op het punt om individueel én collectief een grote shift door te maken. We ontwaken op steeds diepere lagen en voelen het verlangen om ‘thuis’ te komen. We herinneren ons steeds meer wie we zijn en waarom we hier zijn.

We zijn (bewust of onbewust) het licht en de nieuwe energie op aarde aan het verankeren en activeren. Zo zijn we de brug naar het nieuwe tijdperk samen met anderen die op dezelfde missie zijn. Doordat we elkaar activeren versnelt ons individuele zuiveringsproces. Dit heeft ook als gevolg dat we een krachtig en positief effect op het collectief hebben.

Op individueel niveau ga je ervaren dat er meer van je eigen licht in je lichaam verankerd, wat al het oude en pijnlijke los trilt om te zuiveren. Dit brengt ons dieper naar binnen, in onszelf – en gaat samen met intense innerlijke processen. Uiteindelijk ga je je steeds meer verankeren als de Pillar of Light die je bent.

In dit unieke groepsprogramma gaan we herinneren, activeren, zuiveren en spelen met energie. Zowel voor jezelf, jouw familielijn, het collectief en de aarde.

Retreat in Zweden

Een magische ontdekking naar je ware zelf

Binnenkort start ik met het geven van privé retreats. Kom in contact met de oeroude bossen van Zweden en ervaar de natuur tot in het diepst van je ziel. Een reis die ik samen met jou maak met het doel je ware zelf tot uitdrukking te laten komen.

COMING SOON